AVG Fashion

Levering

Levering

Wij streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Indien de order voor 15:00 uur is geplaatst én de betaling is geslaagd, kan je het pakket de eerstvolgende werkdag verwachten. Dit is uiteraard afhankelijk van onze voorraad en omstandigheden rondom de bezorging. Indien voorradig, is de uiterste levertermijn vier werkdagen.

De verzending van onze pakketten wordt verzorgd door Post.nl. Heeft jouw pakket een Track & Trace nummer, dan geven wij dit per e-mail aan je door, zodra jouw pakket verzonden is. Met dit nummer kan je je bestelling volgen tot het moment dat het bezorgd is. Door middel van dit Track & Trace nummer kan je ook het bezorgmoment en bezorglocatie wijzigen.

Als je niet thuis bent op moment van bezorging dan wordt je pakket standaard bij één van je buren afgeleverd. Wanneer je dit niet op prijsstelt vraag dan of AVG Fashion “alleen huisadres” op het pakket noteert. In dat geval probeert de pakketbezorger het later nog een tweede keer. Post.nl bezorgd haar pakketten ook op zaterdag.

Voor meer informatie over verzending en pakketkosten raadplaag de website van post.nl.

Verzendkosten

Voor het verzenden van onze pakketten hanteren wij het post.nl verzendtarief exclusief BTW. Wanneer je bestelling hoger is dan €250,- dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening, mits anders vermeld staat op onze website. Dit betreft de verzendingen binnen Nederland. Voor verzendingen naar een ander land worden er andere kosten gehanteerd. Neem hiervoor contact op ons.

Vertraagde levering

In de situatie waarin uw levering onverhoopt vertraagd is, stellen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

Retouren

Retouren worden slechts in behandeling genomen wanneer het verkeerde artikel is geleverd of wanneer er iets aan het artikel mankeert. Neem in een dergelijke situatie binnen 7 dagen na ontvangst contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Wij hanteren een retourtermijn van maximaal 10 dagen. Daarnaast dienen de producten te zijn voorzien van onze (prijs)kaartjes en labels en niet versleten, beschadigd of gebruikt zijn.

Verder wijzen wij u erop dat zonder volledig ingevuld retourformulier, een retournering niet in behandeling wordt genomen. In het geval van gebroken of niet werkende onderdelen (o.a. horloges), zullen wij deze eerst proberen zelf te repareren.

Voor meer informatie over retourneren verwijzen wij je naar de Algemene Voorwaarden.